İSTANBUL / ŞİLE - Şile Anadolu Lisesi

Nis

Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Projesi kapsamında öğrencilerimiz Cengiz AYTMATOV panelini gerçekleştirdi.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinden Öykü UYGUR 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü konulu kompozisyon yarışmasında ilçe 1.si olmuştur. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü Programını Şile Kültür Merkezinde gerçekleştirdik.Program günün anlam ve önemine dair konuşmalar,şiir dinletisi ve çeşitli sunumlarla devam etti.Akabinde yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri ilçe protokolü tarafından takdim edildi. Programa kaymakamımız Sayın Mehmet Nebi KAYA,Garnizon Komutanı Sayın Mehmet SUTAŞIR,Belediye Başkanı Sayın İlhan OCAKLI,İlçemiz protolü kıymetli öğretmenlerimiz ve sevgili öğrencilerimiz katıldılar.

Şbt

Okulumuz öğrencileri Marmara Üniveristesi tanıtımına ve Müze Gazhaneyi gezmeye gittiler.

Şbt

Şile Anadolu Lisesi öğrencileri Anadolu Mektebi Projesi kapsamında ara tatilde okumalarına devam ediyorlar.Okudukları kitapları diğer arkadaşlarına tanıtmak ve okumaya teşvik etmek amacı ile kitap kapaklarını çizerek ve boyayarak tatil dönüşü projeyi ve yazarı tanıtan bir pano hazırlayacaklar.

Şbt

Okulumuz 11.Sınıf öğrencileri Şile Belediyemizin Atık Getirme Merkezinde Geri Dönüşüm Faaliyetleri gerçekleştirdiler.

Şbt

Anadolu Mektebi yazar okumaları kapsamında okulumuz öğrencileri danışman öğretmenimiz Betül BERKAN başkanlığında okuma programını gerçekleştiriyor.

Şbt

Şile Bilim ve Sanat Merkezi'ne atanan okulumuz Müdür yardımcısı M.Hakan YILMAZ'a ve Şile Borsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine atanan Matematik öğretmenimiz Betül KIRKAN'a emeklerinden dolayı teşekkür ediyor,yeni görev yerlerinde başarılar diliyoruz.